Werken bij ons

Deel uitmaken van Werkvoorbereider.NL?

Samen werken met de besten op je vakgebied – wie wil dat niet?  Wij werken samen met (senior) werkvoorbereiders die een uitdaging zoeken. Dit omvat veel meer dan alleen het helpen van een klant. Het gaat om meer en diepere inhoud zoals kennisoverdracht, ontwikkelen van methodieken etc. Je kunt tot de kern van ons team behoren waarbij je de trends en ontwikkelingen volgt en deze deelt met je vakgenoten. Dit doe je in combinatie met een mooie functie als werkvoorbereider.

Ben je deze gedreven en ambitieuze werkvoorbereider dan horen wij dat graag. Wellicht behoor jij binnenkort tot ons vaste team. Laat het ons weten via info@werkvoorbereider.nl.

Nieuwsberichten

Laatste ontwikkelingen binnen het diverse vakgebied van werkvoorbereider lees je hier.

Vrouwen in de techniek

Wat zeggen de cijfers? Vrouwen verlaten te vaak en onnodig de techniek. Dat stelt VHTO, het landelijk expertisecentrum voor genderdiversiteit in de bèta, techniek en ICT, in een recent whitepaper. Terwijl 57 procent van de mannen met een technische opleiding terecht komt in een technisch beroep, is dat bij de vrouwen slechts 27 procent.

Lees het bericht

Hybride projectmanagement

Projecten kunnen op diverse manieren uitgevoerd worden, waarbij er diverse voor- en nadelen zijn. Bij hybride projectmanagement houdt men niet vast aan een enkele methode, maar combineert men verschillende methoden met elkaar.

Lees het bericht

5 Tips voor het voorkomen van fouten bij calculeren

Een goede calculatie is het begin van iedere opdracht, maar ook de basis gedurende de loop van het project. Uiteindelijk moet het werk worden uitgevoerd volgens beschrijving, maar ook met de juiste opbrengst. Ben je nog niet zo'n ervaren calculator, hier een paar voorbeelden over hoe je fouten kunt voorkomen.

Lees het bericht

Trends in bouwtechnologie in 2022

Beknopt overzicht van een aantal ontwikkelingen in bouwtechnologie, zoals AI, BIM, Robotica, mobiele technologie

Lees het bericht

Goede perspectieven MBO4 Techniek

De grootste werkgelegenheidsgroei wordt verwacht voor de beroepen in zorg en welzijn, en de technische beroepen. Technisch gediplomeerden komen ook vaak in andere functies buiten de techniek aan de slag, omdat technische vaardigheden ook in functies buiten de techniek gewaardeerd worden.

Lees het bericht

Risicomanagement van projecten

Het hoe, wat, waar en waarom van een goede risicoanalyse van projecten

Lees het bericht

Start vandaag nog
Start vandaag nog

De beste vacatures voor jou geselecteerd!

//
Werkvoorbereider.NL staat open voor jouw vragen. Wees vrij om deze op ons af te vuren!
Waarmee kunnen wij helpen?